Bijeenkomst zaterdag 9 oktober 2010

We verzamelden deze zaterdag anders dan anders bij de Hoge Limiet/Abeelweg om vanaf daar met de bus naar Katwijk aan Zee te vertrekken.

Aangekomen in Katwijk aan Zee werden we een paar honderd meter verder gedropt dan normaal.  Dat mocht de pret niet drukken, zeker niet  met het zien van een egaal blauwe lucht en een nazomers zonnetje.

Lopend op het strand krioelde het niet alleen van de mensen, maar ook van de kwallen. Blijkbaar hadden we dus te maken met wind vanuit het land.

Na een stevige wandeling kwamen de eersten bij de bus aan. Hier was even de tijd om bij te komen met een broodje worst en limonade. Vervolgens werd al snel de inmiddels beruchte “berg” achter de bus veroverd en bemand. En werd er een soort van geknikkerd. Dit is dus blijkbaar toch niet alleen een kampprogramma.

Het laatste groepje kwam pas rond half acht bij de bus aan, waardoor er helaas weinig tijd over was voor een spel.

Toen iedereen bij de bus verzameld en voorzien van een broodje worst en limo was, snel alle schoenen zandvrij gemaakt. Om zo te voorkomen dat het humeur van de buschauffeur een absoluut dieptepunt zou bereiken.

Uiteindelijk kwamen we een half uur later dan gepland aan in Rotterdam.

Volgende week zaterdag is het alweer herstvakantie. We zien elkaar dan bij het gymlokaal aan de Fresiastraat 18.

 

Het spelteam van de verkenners