SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Scouting Albert Schweitzer Groep, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Scouting ASG ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Greetz, Media Markt, Zooplus en Expedia mee. Bij alle aankoperen gaat een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Scouting ASG.
En nogmaals, het kost jou niets extra!

Wil je Scouting ASG ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van Scouting ASG. Voor jou een kleine moeite, voor Scouting ASG zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner aan de linkerkant van onze website of deze link gebruiken.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van Scouting ASG. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Scouting ASG hier direct van!

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Scouting ASG weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Scouting ASG is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Scouting ASG niets op.

Bezoek onze SponsorKliks

Nog makkelijker sponsoren?

Download de app op je telefoon (deze is beschikbaar voor zowel iphone als android). Of gebruik de browser extensie (chrome), en vergeet nooit meer te sponsoren!

Alle beetjes helpen! Bedankt.