Welpen Horde 3

Horde 3 is gelegen aan het einde van de Nieuwemeer in Zevenkamp. Wij hebben hier een schitterend lokaal met ons eigen speelveld. Onze horde bestaat uit 12 welpen en deze beleven iedere zaterdag middag tussen 14.30 uur en 17.00 uur een geweldig programma!

Algemeen

De welpen zijn jongens met de leeftijd van 6 tm 10 jaar. Iedere zaterdag middag verzamelen we om 14.30 uur en eindigen om 17.00 uur. Mocht dit anders zijn worden de welpen tijdig op de hoogte gebracht.

Programma’s

Onze programma’s variëren enorm.  Je kan ze onder verdelen in vier catogërien.

  • sport
  • spel
  • avontuur
  • uitstapjes

Een combinatie hiervan is ook heel goed mogelijk. Om 14:30 uur openen we met z’n allen. Als dit gebeurt is start het programma tussen door hebben we een pauze met limonade en een koekje rond de warme openhaard. Om 17:00 uur is de middag voorbij en sluiten we met z’n allen af.Tijdens het programma is er altijd pauze met limonade en een koekje rond de openhaard. Onder de uitstapjes vallen bijvoorbeeld het zwemmen, de strandwandeling, de poldertocht en het vader en zoon weekend.

Het programma wordt gemaakt door een groep van 8 enthousiaste spelleiders. Alle met een padvinders achtergrond  We zijn een hecht  en dynamisch team wat voor het welpenspel gemaakt lijkt.

Uniform

Een welp is te herkennen aan zijn uniform. Hij draagt een blauwe broek, een groene blouse, een groene pet en een rood/groen geruite das, de Margaret Rose. Daarnaast is de blouse nog voorzien van diverse insignes.

Kamp

Het zomerkamp is het hoogte punt van het padvindersseizoen. We gaan dan doormiddel van het openbaar vervoer  naar een zeer bosrijke omgeving. Daar logeren we 1 week lang  in een hout kamphuis. Tijdens het kamp beleven we gezamenlijk een spannend avontuur. Daarnaast hebben we onder andere kampvuur, dropping(met leiding), zwemmen, uitstapje pretpark en een gevarieerd spelaanbod.

Lijkt het je wat om mee te doen?

Wil je een keertje een zaterdagmiddag mee doen? Dat is geen probleem en het kost je niets! Je mag zelfs vier keer gratis meekijken en vier heel verschillende programma’s meemaken. Het is wel verstandig om eerst even contact met ons op te nemen, want misschien hebben we wel een groot programma en verzamelen we op een andere plek! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Akela Lexmond.