Verslag halloween bijeenkomst H2 & H3

Op zaterdag 31 oktober was het weer tijd voor het jaarlijkse halloween feest van Horde 2 en Horde 3. Het was een weer een geweldig feest met meer dan 70 kinderen en hun ouders. Hieronder vind je alle foto’s, greenscreen beelden en de uitslag van inhoud raden.

Greenscreen foto’s

Ook dit jaar hadden we weer een greenscreen in ons gebouw. Kinderen en ouders konden voor het greenscreen gaan staan en zelf een spannende of leuke achtergrond kiezen. Alle greenscreen foto’s zijn te vinden in het speciale foto album op ons Flickr kanaal.

Bekijk hier alle foto’s

Heerlijke taart voor winnaar inhoud raden

In ons gebouw was ook een grote pot met zonnepitten te vinden. Kinderen en ouders mochten de inhoud van de pot raden. In totaal deden bijna 30 mensen mee. De verschillende deelnemers vulden waarden in varierend van 500 tot 10 miljoen. Uiteindelijk zaten er 3083 pitten in de pot. Uit alle deelnemers hebben we een top 3 samengesteld. De troste winnaars van dit spel zijn geworden ‘Justin & luna van der Veer”. Jullie kunnen ons even mailen op h3@asg-rotterdam.nl dan zorgen wij voor een heerlijke taart. De tweede en derde plek lagen uiteindelijk maar één zonnepit uit elkaar. Het verste ernaast zat Gino van den Hurk met 10 miljoen.

1) 3100 Justin & luna (17 verschil met 3083)
2) 3165 Jason van den Hurk (82 verschil met 3083)
3) 3000 Timo (83 verschil met 3083)

Alle andere foto’s

Er zijn de hele dag ook volop foto’s gemaakt door verschillende mensen. Daardoor hebben we een leuke mix van foto’s bij elkaar. Je kunt alles foto’s bekijken in het halloween gedeelte van ons fotoalbum. Heb jij nog foto’s van de bijeenkomst? Stuur ze naar ons op h3@asg-rotterdam.nl. Dan zullen wij ze in het fotoalbum er bij zetten.

Bekijk hier alle foto’s