Start Grote Club Actie 2016!

Na het succes van vorig jaar heeft het bestuur van onze groep besloten ook dit jaar weer mee te doen aan de Grote Club Actie. Niet omdat wij het zo leuk vinden om ons een hoop werk op de hals te halen, maar uit noodzaak! Nog steeds overtreffen de meest noodzakelijke uitgaven onze inkomsten. Waarom?

De maGCA_logoandelijkse contributie inkomsten dekken minder dan 50% van onze uitgaven. Voor het overige zijn wij behalve een immense hoeveelheid eigenwerk aangewezen op subsidies, donaties en acties zoals de Grote Club Actie. Daarom! De Grote Club Actie is populair in heel Nederland. Bij het grote publiek en bij tv, radio en de kranten. Zij steunen de actie van harte. Met deze loterij zijn prachtige prijzen te winnen zoals geldprijzen van € 5,= tot € 100.000,= belastingvrij en diverse reizen.

De Grote Club Actie is voor onze groep zeer aantrekkelijk: Wij kopen loten in voor  € 0,60 per stuk en we verkopen deze voor € 3,00: het verschil, maar liefst € 2,40 per lot is voor de groep. Daarom vragen wij al onze leden om elk minimaal 25 loten te verkopen. Aan opa en oma, ooms en tantes, de buren en vrienden. Als iedereen meedoet en inderdaad 25 loten verkoopt levert dit de groep niet minder dan vijfduizend euro’s op!

Om het voor onze leden nog aantrekkelijker te maken loten te verkopen stellen wij dit jaar zelf als groep extra prijzen ter beschikking voor diegene van de groep die met de actie meedoen. Doet u mee dan maken u of uw kinderen met de verkochte loten kans op mooie extra prijzen zoals : o.a. educatieve gezelschapsspelen, diverse tegoedbonnen, speciale insignes voor het uniform en/of attributen voor het zomerkamp (bv. zaklampen).

Ik verzoek u vriendelijk de loten met ingang van 1 oktober  – de officiële startdatum van voorverkoop van de loten- aan familie, vrienden en bekenden aan te bieden. Hiervoor sturen wij u bijgaand alvast een inschrijvingsformulier. Deze kunt u vinden door op deze LINK te klikken. Wij verzoeken u het formulier uiterlijk voor 12 november a.s. naar bovenstaand adres te retourneren of te scannen naar pkerkhof@ziggo.nl.. In de voorlaatste week van november krijgt u vervolgens het aantal loten waarop is ingeschreven, tezamen met het inschrijvingsformulier toegestuurd. De loten behoeven pas bij aflevering te worden betaald. De trekking van de loterij vindt plaats op 8 december 2016. In de week daarop maken wij direct de prijswinnaars van onze extra prijzen bekend.

Toch geen zin in de rompslomp van verkoop van loten? Maar heeft u wel de behoefte om de groep in financiële zin te steunen met een donatie. Laat het me weten en ik vertel u hoe dit voor u kan worden afgehandeld. Namens het gehele bestuur van de Albert Schweitzer Groep dank ik u bij voorbaat voor uw aller medewerking.

Met vriendelijke padvindersgroet,

P. Kerkhof