Nieuwe leiding Horde 3 stelt zich voor

We hebben sinds deze zomer twee nieuwe leiding bij Horde 3 en daar zijn we ontzettend blij mee! Inmiddels draaien ze al weer een half seizoen met veel success en plezier mee met het leiding team van Horde 3. Dus voor alle H3’ers zijn het al bekende, voor alle andere leden stellen Bagheera en Sabu zich voor.

leiding-h3-600-280

Bagheera stel zich voor:

Mijn naam is Bagheera en ik ben 16 jaar oud. Ik ben mijn scoutingcarrière als welp van zeven jaar oud bij horde 2 begonnen. Vervolgens maakte ik de stap om op mijn elfde naar de verkenners te gaan, waarna ik leiding ben geworden bij de welpen van horde 3. Dus intussen ben ik al 9 jaar lid van de Albert Schweitzer Groep. Ook ben ik op dit moment naast leiding ook lid van de explorers die sinds kort zijn gestart. In deze 9 jaar heb ik enorm veel plezier beleefd aan scouting.

Vanaf de verkenners ben ik naar horde 3 gegaan omdat er daar behoefte was aan nieuwe leiding omdat er een aantal oude leiding was vertrokken . Ik vind het erg leuk om leiding te zijn bij horde 3 omdat het erg leuke kinderen zijn en de groep wat beperkter is en er daardoor meer persoonlijk contact is tussen de welpen en de leiding. Ook kan ik met de andere leiding van horde 3 goed opschieten. Naast mijn school en scouting doe ik aan snowboarden en hardlopen in mijn vrije tijd.

Sabu stelt zich voor:

Ik ben Sabu en ik ben 17 jaar. Ik ben sinds dit seizoen leiding bij Horde 3. Ik ben sinds 2004 lid van ASG. Ik begon bij Horde 1 waarna ik naar Horde 2 ben gegaan.

Na de horde 2 ben ik bij de verkenners aangesloten en na een aantal seizoenen werd ik dit jaar te oud voor de verkenners. Ik had op dat moment de keuze om bij de verkenners of bij de welpen leiding te worden. Bij de horde 3 was veel hulp nodig dus ik heb samen met Bagera besloten om daar eens te gaan kijken.

Het was zeker wennen de eerste paar weken maar ik heb het prima naar mijn zin! Sinds 4 Januari ben ik ook nog lid bij de Explorers, een speltak die dit jaar op nieuw het leven in is geroepen. Naast scouting studeer ik Human Resource Management en hou ik erg van muziek en gezelligheid.

De rest van de leiding van Horde 3 (en alle andere leiding) kun je bekijken in ons nieuwe smoelenboek.