Kermis bij Horde 2

Zoals ieder jaar hadden wij ook dit jaar weer de kermis bij Horde 2. Het was iets later in het jaar. Nadeel is dat wij dan niet de “rustige” kerstperiode hebben om de kermis voor te bereiden. Het voordeel is echter dat het heerlijk weer is, en dat er dus ook genoeg activiteiten buiten te organiseren zijn.

Dit keer was er een hangend parcours als nieuwe activiteit. Verder natuurlijk de bekende posten zoals: spookhuis, schiettent, spijker slaan en sjoelen. Voor de mensen met trek waren er pannenkoeken en loempia’s. De welpen deden goed hun best om zoveel mogelijk klanten naar hun post te lokken. Sommige verlieten hun plek geen seconde! Ook hadden wij bezoek van de welpen van horde 3. Ze hielpen ook mee en daardoor konden sommige kinderen worden afgelost.

Om 5 uur was het afgelopen en kon het opruimen beginnen. Na alle kosten in rekening te hebben gebracht is de eindscore ruim 300 euro winst! Een definitieve bestemming hebben we niet, maar natuurlijk zal het worden geïnvesteerd in een paar leuke activiteiten voor de welpen.

Foto’s van de kermis zijn te zien op onze Facebook pagina