Kermis bij Horde 2

Aanstaande zaterdag staat er een groot spektakel op de planning bij Horde 2: Kermis 2023!

Sinds vandaag worden de eerste attracties opgebouwd om deze editie van de kermis nog leuker, spannender en uitdagender kunnen maken dan voorgaande jaren! De welpen helpen mee en hebben reclame gemaakt voor de attracties die zij zelfstandig draaiende houden.

De kermis is op zaterdag 27 mei 2023. We hopen dat u de mogelijkheid heeft om langs te komen en deel te nemen aan dit prachtige programma. Voor de welpen geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Het gevoel dat zij de baas zijn van een drukke post waarbij zij kunnen verdienen en klanten werven is onbeschrijfelijk voor hen.

Iedereen, echt iedereen, is welkom op 27 mei! Naast dat iedereen welkom is, is er ook voor iedereen wat te doen. Ondanks dat de posten het leukst zijn voor kinderen, zegt dat niet dat ouders en andere familieleden veel plezier beleven aan de attracties. De sfeer van een echte kermis maakt iedereen weer een beetje kind.

Voor onze welpen zijn alle posten gratis. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen bij ons een strippenkaart kopen voor €2,00. Deze is geldig voor 10 attracties! Volwassenen kunnen losse kaartjes kopen voor €0,50 per stuk. Consumptiebonnen zijn tevens verkrijgbaar voor €1,00 per stuk. Hiervan kunt u een lekker drankje of snack halen in de eethoek!

Voor ons als scoutinggroep is een uitgelezen kans om mensen van buitenaf kennis te laten maken met wat onze groep te bieden heeft. Daarom wordt het door het gehele team van ASG erg gewaardeerd als u uzelf op ‘Aanwezig’ zet bij ons Facebook evenement en als u het evenement zou willen delen!

Zaterdag zullen er een hoop posten voor jullie klaarstaan. Een aantal posten zijn: broodje bakken, klimmuur met kabelbaan, schiettent, kop van Jut, Trampoline XXL. Met het inhoud raden is de hele pot vol met lekkers te winnen! Een andere, zeer geschikte, mogelijkheid om een beeld te krijgen van onze kermis, is even zoeken op Flickr in de vele fotomappen van voorgaande kermissen.

Wij hopen u te zien op zaterdag 27 mei 2023 bij Horde 2! Het adres is: Hoge Limiet 164, 3054KT, Rotterdam.

Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben, neem contact op met Horde 2 (h2@asg-rotterdam.nl).