Kermis bij Horde 2

Over een aantal weken staat er een groot spektakel op de planning bij horde 2: Kermis 2018!

De kermis wordt voor het grootste deel door de welpen zelf gemaakt en bemand. Sinds vandaag worden de eerste gedachtes los gelaten hoe we deze editie van de kermis nog leuker, spannender en uitdagender kunnen maken dan voorgaande jaren! Zodra de verschillende attracties bekend zijn worden deze verdeeld over de welpen en wordt er aan de eerste constructies gebouwd. De welpen helpen mee en maken reclame voor de attracties die zij zelfstandig draaiende houden.

De kermis is op 21 april 2018. We hopen dat u de mogelijkheid heeft om langs te komen en deel te nemen aan dit prachtige programma. Voor de welpen geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Het gevoel dat zij de baas zijn van een drukke post waarbij zij kunnen verdienen en klanten werven is onbeschrijfelijk voor hen.

Iedereen, echt iedereen, is welkom op 21 april! Naast dat iedereen welkom is, is er ook voor iedereen wat te doen. Ondanks dat de posten het leukst zijn voor kinderen, zegt dat niet dat ouders en andere familieleden veel plezier beleven aan de attracties. De sfeer van een echte kermis maakt iedereen weer een beetje kind.

Voor onze welpen zijn alle posten gratis. Kinderen tot en met 10 jaar kunnen bij ons een strippenkaart kopen voor €2,50. Deze is geldig voor 10 attracties! Volwassenen kunnen losse kaartjes kopen voor €0,50 per stuk. Consumptiebonnen zijn tevens verkrijgbaar voor €0,50 per stuk. Hiervan kunt u koffie, thee, limonade en pannenkoeken halen.

Voor ons als scoutinggroep is een uitgelezen kans om mensen van buitenaf kennis te laten maken met wat onze groep te bieden heeft. Daarom wordt het door het gehele team van ASG erg gewaardeerd als u uzelf op ‘Aanwezig’ zet bij ons facebook evenement (zie link hieronder) en als u het evenement zou willen delen!

Voor een overzicht van de posten verwijzen wij u door naar de flyer (zie de link hieronder). Met het inhoud raden is een heerlijke taart te winnen! Een andere, zeer geschikte, mogelijkheid om een beeld te krijgen van onze kermis, is even zoeken op Flickr in de vele fotomappen van voorgaande kermissen (zie link hieronder)!

Wij hopen u te zien op zaterdag 21 april bij Horde 2! Adres: Hoge Limiet 164, 3054KT, Rotterdam.

Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben, neem contact op met Horde 2 (h2@asg-rotterdam.nl).

Link naar het Facebook event -> https://www.facebook.com/events/850663325113448/

U kunt hier de flyer downloaden.