Jubileumviering 75 jarig bestaan

Geachte ouders,
 
Graag willen wij uw zoon namens de Albert Schweitzer Groep uitnodigen voor een programma met een diamanten randje: De Albert Schweitzer Groep bestaat namelijk 75 jaar!
 
Uiteraard willen wij dit jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan en zal er een gepaste viering plaatsvinden op de zaterdag van 29 mei 2010 in het Lage Bergse Bos.
 
Deze bijeenkomst vol avontuur zal van 13.00 uur tot 19.30 uur duren.  Houd u hier s.v.p. rekening mee in de planning van uw weekend: Uw zoon mag dit niet missen!
U kunt uw zoon brengen en ophalen bij Paviljoen Restaurant ‘Bergsche Plas’ aan de Rottebandreef 50; 2661 GR  te Bergschenhoek.
 
Al lopend door het bos, nemen wij alle welpen en verkenners aan de hand door een tijdreis door de geschiedenis van Albert Schweitzer Groep. We beginnen bij het prille ontstaan van de vereniging om gezamenlijk te eindigen bij de huidige tijd. Onderweg zullen wij zorgen voor gepast avondeten.
 
In verband met het weer, raden wij u aan om goed voorbereid te verschijnen:
·         Goede loopschoenen; géén slippers of laarzen
·         Een complete set schone/droge kleding
·         Regenkleding in geval van een wolkbreuk
·         Uniform voor het groepsgevoel
 
Wij hopen uw zoon op deze vrolijke en gezellige dag te treffen om het jubileum  samen met ons te vieren. Dit wordt een feestelijke en onvergetelijke ervaring voor jong en oud.
 
Graag tot de 29e!
Vriendelijke groet van
Commissie Jubileumviering 75jarig bestaan Albert Schweitzer Groep
 
 
Frans van Lieshout (Verkenners team)
Tabaqui Muijs van de Moer (Horde 2 team)
Hati Lermer (Horde 3 team)