Het aftellen is begonnen

Het aftellen naar de, voor onze verkenners, belangrijkste datum van 2012  is reeds begonnen.

Hiermee bedoel ik niet het EK voetbal of de Olympische spelen in Londen, maar de afsluiting van ons scoutingjaar 2011/2012, nl. het zomerkamp in Bergen (L) van 7 t/m 21 juli.

De voorbereidingen zijn in volle gang. De (kamp)leiding is reeds bezig met het maken van lijsten met mee te nemen materialen, programma’s worden uitgewerkt, het terrein is vastgelegd en de bus is besteld.

Het ziet er naar uit dat het weer een zeer goed kamp gaat worden met als klap op de vuurpijl de jaarlijkse hike, die volgens de vooruitzichten, weer een waar spektakel zal worden.

Het enige wat nog roet in het eten kan gooien is het weer, maar terugkijkend op de vorige kampen, zal het ook nu wel weer goed komen, want altijd zijn de meeste programma’s doorgegaan.

We kijken dus vooruit en moeten nog 66 nachtjes slapen en het grote “feest”kan beginnen. Over de programma’s voorafgaande aan het kamp zal u op tijd worden geïnformeerd, zodat u precies weet hoe en wat.

 Ook dit jaar gaan we weer proberen om de ouders via de digitale weg (Dagverslagen, Twitter, etc) op de hoogte te houden. Hierover volgt later meer informatie.  

Vaandrig W.Bol