Grote Club Actie 2014

Na het succes van vorig jaar heeft het bestuur van onze groep besloten ook dit jaar weer mee te doen aan de Grote Club Actie. Niet omdat wij het zo leuk vinden om ons een hoop werk op de hals te halen, maar uit noodzaak! Nog steeds overtreffen de meest noodzakelijke uitgaven onze inkomsten.

De Grote Club Actie is voor onze groep zeer aantrekkelijk: Wij kopen loten in voor  € 0,60 per stuk en we verkopen deze voor € 3,00: het verschil, maar liefst € 2,40 per lot is voor de groep. Daarom vragen wij al onze leden om elk minimaal 25 loten te verkopen. Aan opa en oma, ooms en tantes, de buren en vrienden. Als iedereen meedoet en inderdaad 25 loten verkoopt levert dit de groep niet minder dan vijfduizend euro’s op!

Om het voor onze leden nog aantrekkelijker te maken loten te verkopen stellen wij dit jaar zelf als groep extra prijzen ter beschikking voor diegene van de groep die met de actie meedoen. Doet u mee dan maken u of uw kinderen met de verkochte loten kans op mooie extra prijzen zoals : o.a. educatieve gezelschapsspelen, diverse bonnen voor DVD/CD’s, speciale insignes voor het uniform en/of attributen voor het zomerkamp (bv. zaklampen).

Wij verzoeken al onze leden de loten met ingang van 13 september 2014 (de officiële startdatum van voorverkoop van de loten) aan familie, vrienden en bekenden aan te bieden. De inschrijflijsten worden op de 13e uitgedeeld aan de kinderen. De inschrijflijsten dienen uiterlijk 1 november 2014 a.s. naar onze voorzitter (Peter Kerkhof) terug te worden gestuurd. De loten zullen daarna worden uitgedeeld. De loting vindt plaats op 27 november 2014. In de week daarop maken wij direct de prijswinnaars van onze extra prijzen bekend.

JE KUNT HIER EEN LOTEN FORMULIER DOWNLOADEN.

Namens het gehele bestuur van de Albert Schweitzer Groep alvast bedankt voor uw aller medewerking.