Foto’s volg die man + verbouwing lokaal

Kerst is bij de verkenners gevierd met “Volg die man”. Daarnaast was er tijd voor kerstbrood en de gezelschapsspelen met bijbehorende kerstmuziek. Tijdens volg die man waren allemaal figuren van de partij; een aantal (wilde) dieren en jager, de dikke en de dunne. Ook hadden ‘special guests’ Fati Boamba en zijn tolk de moeite genomen om de kerst samen met de verkenners groep te vieren.

Tussen kerst en oud en nieuw was er, speciaal voor de verkenners die de kerstdrukte thuis wilde ontvluchten, een oudjaars programma, met allemaal spelletjes waarbij leuke en grappige gebeurtenissen uit het afgelopen jaar langs kwamen. Tijdens deze korte maar speciale bijeenkomst, was er geen gebrek aan oliebollen.

Het nieuwe jaar zullen de verkenners van start gaan in een opgeknapt lokaal, waaraan de afgelopen weken veel tijd is besteed door de Firma Bazuin. Onder hun leiding is onder ander het rotte hout van de achterwand vervangen, maar zijn ook noodzakelijke vervangingen van de raamkozijnen aan de achterzijde en herplaatsing van twee deurkozijnen gerealiseerd.

Bekijk hier de foto’s van “Volg die Man”