Foto’s en winnaars halloween bijeenkomst H2 & H3

Op 1 november 2014 hielden Horde 2 en Horde 3 in Zevenkamp een grote halloween bijeenkomst. Mede door de hoge opkomst van kinderen en ouders uit de wijk en de familie’s van onze eigen welpen was het een groot succes. Ook het prachtige weer wat we hadden heeft geholpen om er een geweldige middag van te maken.

De foto’s die we gemaakt hebben zijn inmiddels in ons foto album te vinden. Daar vind je ook de foto’s uit de “greenscreen” ruimte , éen van de vele leuke activiteiten die er te doen waren. Er was voor ieder wat wils. Er was een klimmuur, een schiettent, er was een groot kampvuur waar brood op gebakken kon worden en omdat het immers halloween was konden er ook pompoenen gesneden worden. Door de dag heen hebben meer dan 60 kinderen en ouders een pompoen voor zichzelf gemaakt.

Er was ook het spelletje “inhoud raden”. Er stond een grote pot met mais korrels en iedereen mocht raden hoeveel mais korrels er in de pot zaten. De stand is inmiddels opgemaakt en de winnaars zijn bekend. In de pot zaten 4750 mais korrels. Wat betekend dat Monique Rutten met haar 5000 het meest in de buurt zat en de troste winnaar is. Zijn mag bij Horde 3 een lekkere Limburgse vlaai komen ophalen. Zie hieronder de top 3 van het “inhoud raden” spel.

1) Monique Rutten – 5000

2) Sylvia van den Bogerd – 5001

3) Sabu ASH H2 – 4343 / Tycho ASG H2 – 4343

De laatste plaatsen waren voor Tessa de Goeij en Timo van Horde 2. Die gokte op 100 (Tessa) en 14000 (Timo).