Kamp 2018, Dag 5, Zwaluwen

Lieve allemaal,

We lagen lekker te slapen toen de vaandrig van dienst ons kwam wekken. Toen we allemaal waren opgestaan moesten alle taakjes gedaan worden bijvoorbeeld papiertjes zoeken en de tent schoonmaken. Frans gaf aan dat we gingen eten en daarna moest dus nog de afwas gedaan worden.

Nadat dit allemaal gebeurd was gingen we opstellen en de vlag hijsen. Toen de vlag gehesen was gaf de leiding een aantal cadeaus aan de jarige Thijs Buitenhuis, het begon met een bekertje daarna een dennenappel en een wc rol maar het echte cadeau was een zakmes.

Na dit alles stapte we op de fiets richting Irrland, Irrland is een park speelpark met bijvoorbeeld allemaal hoge glijbanen, zwembaden en een maisbad. Het maisbad vonden de meeste mensen het leukste van het park maar de andere mensen vonden de apen en de rest van de dieren het leukst.

We hadden allemaal hamburgers en frikandellen meegenomen om in Irrland lekker op te smikkelen.

Toen gingen we weer op de fiets terug naar het kampterrein, daar aangekomen moest het kader helpen met de glijbaan maken voor de hindernisbaan.

Toen gingen we weer eten en dit keer aten we tosti’s.

Als avondspel hadden we cluedo, Arie Paul was vermoord en wij moesten dat oplossen doormiddel van vragen stellen aan een paar verdachten, de verdachte waren de oude doos, het peloton, ‘die man’, leeuw van vlaanderen, de grote tovenaar, de koetsier, de goudvos, geheim agent en niet te vergeten: Kim.

Na heel grondig onderzoek zijn de jammer genoeg alleen niet de zwaluwen achter de goede dader gekomen maar de arenden reigers en valken hadden het wel goed.

Het was het peloton werd van geld beroofd door de tovenaar. Arie-Paul had heel veel geld en daarom werd hij doodgestoken door het peloton omdat ze hun schulden anders niet konden afbetalen.

Na dit fantastische spel was de dagsluiting en daarna gingen wij douchen, en na het douchen kropen wij lekker ons nestje in.

 

De PL van de Zwaluwen (Timon)