Kamp 2018, Dag 3, Arenden

Hoi!

We lagen ongekend lekker te slapen, maar toen BAM! We werden wakker gemaakt door de leidingen Dario en Rik. We stonden met een beetje moeite op, maar wel met veel zin om de dag te beginnen. We deden onze taken en gingen ontbijten. Na de afwas gingen we met iedereen opgedeeld in groepen de hindernis maken. Er werden van allerlij dingen gemaakt zoals: een glijbaan, een evenwichtsbalk in de lucht en een levensgevaarlijke wenteltrap. In de middag gingen we weer koken op houtvuur. We aten lekker: aardappelen, boontjes en rundervink.

Daarna hadden we een heel leuk middagspel genaamd het viervakkenspel, waarbij je langs vier vakken moet. Bij elk vak moet je een bepaald voorwerp inwisselen voor een ander voorwerp, terwijl het andere team ons tegen moest houden en uit het vak moest zetten. Het was heel warm dus na elke ronde konden we lekker water drinken en kregen we halverwege een lekker ijsje. Na afloop liepen we weer op het mooie bospad terug naar onze kamplocatie om vervolgens het avondeten te nuttigen.

De dikke toeter ging en we gingen meteen rennen voor de Toko (een winkeltje in het kamp). We haalden met ons zakgeld allemaal een cosumptie/versnapering. De jongste gingen naar bed om nog een beetje slaap te pakken. In de avond hadden we dropping. De Arenden vertrokken als eerste om gedropt te worden in een bos met ongekend veel bomen. We liepen over zand, bospaden, grindpaden en bergen. De patrouille die gewonnen heeft waren natuurlijk de Arenden. We kropen lekker met mischien nog wat zweet op de voorhoofden van de dropping onze nestjes in.

Geschreven door de Auteurs: Bart en Nando van de Arenden

EINDE