Kamp 2017, Dag 8, Reigers

Vandaag hadden we als ochtendspel Knikkeren. Het Knikkeren was erg ruw, er werd hard gestreden om door de paaltjes te komen. Als je niet hard genoeg renden werd je weer van de heuvel af geknikkerd. Op het slagveld waren veel gewonden gevallen, met geel als de winnaar. Nadat de verkenners een team hadden gevormd, gingen we tegen de leiding. Toen de verkenners moesten gaan rennen kwamen er maar weinig verkenners door de palen. Leiding DeBo werd onderuit gehaald door Tibe, James en Gideon.

Het middag eten bestond uit bonen, slavink en aardappels. Dit hebben we zoals gewoonlijk op het tafelvuur klaar gemaakt. Dit was erg lekker, daarna begonnen we met het autohandelarenspel. Het spel bestond uit een autogarage waar je auto’s kon kopen en posten waar je geld kon verdienen. In de auto van Arjun konden we onder begeleiding ons “rijbewijs” halen. Na veel rennen en auto’s kopen is Matthias derde geworden, Stefan tweede en Daan eerste met 6 auto’s.

Als avond programma hadden we Zingzang. Tijdens het programma begonnen we met liedjes zingen onder begeleiding van DJ Harmelicious en Martijn op de gitaar. Na enkele liedjes heeft elke patrouille zijn toneel stukje opgevoerd. De zwaluwen hadden een spelshow met een spelletjes rad, bestaande uit Pictionary, beschuit fluiten met Joost, Memory, zingen en spijkerslaan. Vervolgens waren de Arenden aan de beurt. Ze hadden een parodie gemaakt op het lievelingsnummer van DeBo. Het liedje ging over Robbie die morgen komt. Daarna waren de wij aan de beurt, de Reigers. Wij hadden ook iets met Pictionary. Het was een combinatie tussen bodypainten en raden wat er op iemands anders rug werd gevingerverfd. Het was natuurlijk het leukste onderdeel, het duurde alleen erg lang. De valken hadden ook wat leuks. Alles bij elkaar duurde net wat te lang, daardoor was er geen tijd meer voor meer liedjes te zingen. Bij de dag sluiting was de mededeling om lekker te douchen en werd ons verteld dat Robbie morgen komt. Met dat in onze gedachten gingen we lekker slapen.

Dit was het weer, tot de volgende keer.

De Reigers