Kamp 2015, dag 2, reigers

We hebben stokkenroof gespeeld in de ochtend. Het doel van dit spel is om stokken van het andere team te stelen en je eigen stokken te verdedigen. Iedereen heeft een wasknijper aan zijn shirt bij dit spel. Deze wasknijper telt als je leven. Wanneer je wasknijper afgepakt was door de tegenstander moet je een nieuwe halen bij de leiding.

In de middag hebben we het grote ballonen spel gedaan. Het doel van dit spel is om op je ballon een rondje en een kruisje te krijgen. Deze kreeg je door van het ene vak naar het andere vak te rennen. Onderweg probeert de andere partij je ballon te knappen. Elke keer dat je heen en weer loopt krijg je steeds het dubbele aantal punten (eerst 1 daarna 2 daarna 4-8-16-32-64-enz). De partij met het meeste punten aan het eind van het spel wint.

In avond hadden we zaklampen spel, dit is een nieuw spel. Het doel van het spel is om een kartonnen bekertje (dit is je leven in dit spel) door een donker bos naar een leiding bij een lamp te brengen. Bij hem kon je dit bekertje in ruilen voor ASG-euro’s. Er liep andere leiding door het bos die probeerde op je te schijnen met een zaklamp en dan snel je naam te roepen. Als dit gebeurde was je af. Met deze ASG-euro’s kon je maskers kopen om onherkenbaarder te zijn.

Door Matthijs.

reigers-dag2