Kamp 2014, dag 8, Valken

Zondag was het een speciale dag want we gingen naar de kerk. Eerst moesten wij er naar toe fietsen.

Eenmaaal aan gekomen waren daar ook mijn ouders, het was wel leuk om ze  te zien. Tijdens de kerk dienst mocht  ik psalm 19 voor lezen en dat was leuk om te doen. Na de dienst kon je achter de kerk nog eten en drinken. Toen zijn wij weer terug ge gaan naar het kampterrein en ik heb toen mijn ouders het hele kamp laten zien. ‘S middags hadden wij sportcompetitie; we moesten voetballen rugbyen en trefbal.. Ik vind dit leuke spellen om te doen. Ik was het beste in trefbal. Wij zijn  toen  gedeeld met de reigers eerste geworden. ’s Avonds hebben wij het zandlopersspel gedaan je had een vak in de vorm van een zand loper. In het midden van het veld lag een zeil, elk team had een stok en aan de ene de kant van het veld kon je een tennisbal halen en aan de andere kant een vlotterbal. Als je die had mocht je de stok van de tegenstander pakken. Je kon het elkaar afduwen op het zeil.

Ik vind de spellen, het  inkopen doen in het dorp en spullen kopen bij de toko het leukst om te doen op kamp.De toko is een soort van supermarkt maar je kan er aleen maar snoep en drinken kopen.

Ik vind het eten op kamp lekker alleen vind ik het heel erg jammer dat we zo vaak aardappels eten. Ik vind het wel grappig dat je op een houtvuur kookt.

Geschreven door Ronald van de valken