Kamp 2014, dag 5, Arenden

Gister speelden we een nieuw spel genaamd autohandelaar, het was een ingewikkeld spel maar na een tijdje kregen we de smaak te pakken en was het een leuk spel. In het spel kon je geld verdienen bij spellen, waar je auto’s mee kon kopen.

Het geld verdiende je door te schieten met een geweer, te darten, jeu de boulle of andere spellen te spelen. Auto’s kon je kopen bij de veiling, de autodealer of een zwarthandelaar, elk met eigen prijzen en risico’s. Je kon ook je rijbewijs halen bij rijschool BVO. Er waren ook belasting inspecteurs en politie agenten, dus je moest af en toe ook rennen. Je mocht bijvoorbeeld niet hard rijden in je formule 1 auto op de openbare weg zonder rijbewijs om een of andere rare reden.

Na het spel aten we andijvie stamppot met gehaktballen, we stookten het vuur iets hoger op dan misschien nodig was daardoor hadden we wel heerlijk knapperige gehaktballen. Lekker was het zeker, en het was schoon op.

Het grappigst dat er gister gebeurd was was dat iemand uit de patrouille (Dario) per ongeluk een scheerlijn  brak van het keukenzeil. Toen wij de scheerlijn vast probeerde te maken en hem strak trokken schoot aan de andere kant van het keukenzijl een andere scheerlijn kapot. Na veel geploeter en getimmer hebben wij het keukenzeil goed opgezet en stond hij strakker dan daarvoor.

Na het het leuke geluidenspel in het bos waren wij weer vier en uitgeput. We hebben gedoucht en konden daarna lekker schoon in bed.

Door Dario en Remco van de Arenden