Kamp 2014, dag 4, Valken

Geschreven door de Reigers

Dinsdag hebben we drie spellen gespeeld. De ochtend begon met uitslapen van de dropping. Vele patrouilles waren pas laat thuis en de nachtrust was bij velen hard nodig. Na heerlijk rustig opstaan begon iedereen met het in orde maken van zijn kampje voor inspectie. Na dit feest was het tijd voor de beruchte dubbel dropping; het terug fietsen naar de dropplek vanaf het kamp terrein. Helaas faalde iedereen behalve de Arenden, gelukkig was het wel leuk en hebben we erg gelachen. We kwamen hierdoor veel te laaat terug in het kampje.

Tot grote teleurstelling van Dennis aten wij dinsdag geen aardappels maar rijst, maar ondanks dit alles zag Dennis dat het goed was. ’s Avonds was het weer tijd om brood te schuiven. Het was wel lekker, maar onze jam was op. Toen het donker was gingen we levend Cluedo spelen. Ward was vermoord en dat vonden we allemaal heel vervelend. Want Ward is cool. We moesten langs verschillende posten lopen en er achter komen wie er achter de moord zat. Aan het einde van deze zeer geslaagde dag was het tijd om alle aarde van onze vieze, stinkende lichamen te douchen. Na deze frisse douche drukten alle verkenners de snor en gingen we weer vroeg naar bed.

Dikke doei voor alle moeders en vaders en Jadin (mijn zusje) namens Marek van de Valken. Tot de volgende keer maar weer.