Kamp 2013, Dag 9, Arenden

Vandaag hadden we sportcompetitie dit is altijd een grote happening, want het is een stap naar het winnen van de ‘sportpatroulle van het jaar’. We hebben zondag rugby, voetbal en trefbal gespeeld. Het leuke aan de spellen is dat met rugby fysiek sterke patrouilles sneller winnen terwijl bij voetbal techniek het belangrijkst is. Zo heeft iedere patrouille een kans om te winnen. De Valken hebben goed gescoord, maar de uitslag wordt later nog bekend gemaakt. We hadden prima sportweer.

Als het kampje opgeruimd is ga ik vaak bij andere kampjes langs. Daar praat en lach ik veel en waar ik me prima mee kan vermaken. Als we niks te doen hebben gaan we aan het zwembad werken. De vraag is nog maar of we het zwembad af kunnen maken, maar we hebben goede moed. 

Ik kan me niet iets ontzettend grappigs herinneren, maar wat zeker leuk was, was dat er 2 mooie meiden die we bij de kerk tegenkwamen. Helaas waren ze alweer snel weg. We zijn alweer over de helft van het kamp. Het tijdsbesef op kamp is raar. Het kamp voelt aan alsof we er pas een halve week zijn, maar tegelijkertijd voelt het alsof we hier al weken rondstruinen. Ik kijk uit naar de laatste week. Natuurlijk ook weer de groetjes aan mijn ouders.

Geschreven door Martijn