Kamp 2013, Dag 2, Reigers

Het leukste spel was het postkoetsspel, dat is een klassieker. Het is altijd lachen om met postzakken over een pad te rennen waarbij iedereen je probeert te stoppen. Dit spel resulteert dan ook meestal in een hoopje. Rood had gewonnen omdat ze meer postzakken bij de lamp kregen. Dennis en ik (Tim) hadden samen de eerste twee zakken gebracht en Thijs de laatste via de zandvlakte.

We moesten vandaag voor de eerste keer koken op houtvuur. Dat was weer leuk. Wibo was erbij en hij wil altijd eerste zijn, dat was hem niet gelukt. We aten sla die we zelf moesten maken, dat was heel raar want dit was de eerste keer dat we zelf de sla moesten maken. Voor de rest aten we aardappels met een filetlapje. Het koken gebeurde op ons zelf gemaakte vuurtje. 

Het tofste wat gisteren was gebeurd was het driehoeksspel was heel erg vet. Ondanks dat het heet was was het weer een gevecht om bij het laatste bordje te komen, dat is namelijk het doel. Het driehoekspel is een spel in de vorm van een driehoek met allemaal bordjes aan de zijkanten. Het is de bedoeling om met je eigen punten zo ver mogelijk te komen en daarmee zo veel mogelijk punten te halen. De andere partij probeert je uit de driehoek te duwen. 

De eerste keer toko was vandaag. Het is aan ons de schone taak om te proberen de zaak zo snel mogelijk leeg te kopen. Dit is heel leuk. Ook hebben we ongeveer onze eigen taal ontwikkeld. We gooien heel vaak een ‘e’ extra in een woord of een ander vaag iets ervoor. Dat is stoer.

Geschreven door Dennis en Tim.