kamp 2012, Dag 10, Valken

Datum: 16 Juli 2012
Dag: Maandag
Patr: Valken
‘S morgens stonden we op en gingen we eten. Daarna gingen we werken voor inspectie. Na het hijsen van de vlag werden de PL’s bij elkaar geroepen voor een belangrijke mededeling. De hike kon vandaag niet door gaan in verband met het slechte weer en de vele regen. De hike zou verplaatst worden naar woensdag. Daarom speelde we ’s ochtends het balonnenspel. Een spel waarbij je op een ballon punten moet verzamelen door naar verschillende vakken te rennen. De punten worden steeds verdubbeld, dus de ballon wordt steeds meer waard.
Na het spel gingen we eten, we aten wortels met aardappels en een worst. Na het eten speelde we goud en zilvervos. Een vossenjacht waarbij je achter de leiding moet aanrennen. Er is ook een vos (De goudvos) die zit versport. Hij zat dit keer in de materiaaltent. Een moeilijke plek, er was maar één patrouille die de vos kon vinden. 
In de avond hadden we na het eten toko. Zodat iedereen zijn voorraad snoep en drinken weer kon aanvullen. Omdat het weer zo slecht was hadden we geen avondprogramma en gingen we film kijken in de tent. De film was Megamind, het ging over een slechterik. Na de film gingen we douchen en naar bed. We keken allemaal erg uit naar morgen, want dan begon eindelijk de hike. 
Marek, Thomas, Olaf, Mathijs, Martijn