kamp 2012, Dag 1, Leiding

Datum: 7 juli 2012
Dag: Zaterdag
Patr: N.v.t. (Geschreven door de leiding)

Omdat ons terrein verhuurd was, konden wij op donderdag niet het stafkamp opbouwen en ook niet om 8.00 vertrekken, we mochten immers pas om 12 uur op het kampterrein mochten komen.

We vertrokken om 10.00 uur en hadden geluk, het was niet druk op de Nederlandse wegen. We waren dan ook netjes om 12.00 uur aanwezig en begonnen gelijk met het uitladen van de vrachtwagen. Alle patrouilles brachten hun spullen naar hun eigen kampjes en iedereen kon met de opbouw van het kamp beginnen. Ondanks de gemiste opbouwdag is het ons toch gelukt om het kamp op tijd klaar te krijgen, rond een uur of negen ’s avonds stond ons kamp als een huis. Als 1e programma hadden we de wandeling door de omgeving, zodat een ieder een indruk kon krijgen van de omgeving rond ons terrein.

Na de dagsluiting en de uitleg van nog enkele belangrijke kampregels gingen we onder onze zelf gebouwde douche waarna we lekker gingen slapen. De eerste nachtelijke uren waren vanzelfsprekend wat onrustig, maar gelijdelijk viel een ieder toch lekker in slaap.

 De eerste kampverslagen van de kinderen zullen snel volgen. Kijk daarom snel nog eens terug voor meer avonturen en verhalen.