Kamp 2011, Dag 9, Reigers

Datum: 10 juli 2011
Dag: Zondag
Patr: Reigers
 
’s Ochtends moesten we vroeg opstaan voor de kerk. Omdat we zo vroeg op moesten hadden we een lopend buffet. Het was iets anders dan normaal, omdat het zondag was kregen we lekker suikerbrood en krentenbrood. Erg lekker. We gingen met alle verkenners met de auto naar de kerk. 
Toen we terug kwamen van de kerk waren er wat ouders die het kamp kwamen bezoeken. Daarna hebben we op ons kampvuur het eten klaar gemaakt. We aten hamburgers, aardappels en salade. Het was erg lekker. Na het eten moesten we natuurlijk ook de afwas doen. We hadden die middag sport competitie op het sprinkhanen-veld. De onderdelen waren rugby, discuswerpen, voetbal en trefbal. 
Toen we terug kwamen van het spel waren we allemaal erg moe. We hebben lekker gegeten en daarna een beetje uitgerust in de leestent. Die avond hadden we het smokkelspel. Een spel met drie partijen. Een partij die handel verkoopt, een partij die handel koopt en de politie. We gingen vroeg naar bed want de volgende dag begint het leukste onderdeel van het kamp namelijk de hike. 
 
Geschreven door: Rik, Robin, Thomas, David en Milan