Kamp 2011, Dag 8, Houtduiven

Datum: 9 juli 2011
Dag: Zaterdag
Patr: Houtduiven

Het ochtendspel was het grote Wibo spel. De aanvallende partij moest beginnen met een knijper en daarmee naar een ander vak rennen. In dit vak kreeg je een tennisbal, de tennisbal kon je in een derde vak weer omruilen voor een vlotterbal. Uiteindelijk kreeg je in het vierde en laatste vak een ballon. Met de ballon moest je weer terug naar het begin. De verdedigende partij kon dit tegenhouden door de ballonnen te knallen.

Het middagspel was “Goud en zilvervos”. Het was een erg leuk spel. De houtduiven hadden tijdens het spel leiding Guus bestolen van al zijn punten. De goudvos zat verstopt in een kist. De sleutel van deze kist lag verstopt ergens in de hindernisbaan.

’S Avonds mochten we zelf een ei bakken op een gasstel. Het avondspel was het spel tegen de leiding. Met dat spel moet je proberen een tennis bal te pikken uit een vak wat werd bewaakt door leiding. Deze tennisballen leg je in eigen vak. Dit vak mag je niet verdedigen, je kunt dus ook ballen pikken in de vakken van andere patrouilles. Je kunt het vak door een leiding laten bewaken door deze uit het middenvak weg te pikken.

Geschreven door: Nikcy, Dennis, Joost, Steven, Robert en Thijs.