Kamp 2011, Dag 6, Arenden

Datum: 7 juli 2011
Dag: Donderdag
Patr: Arenden
De dag begon vandaag regenachtig met hier en daar een paar buitjes. We werden wakker gemaakt door de leiding. De kinderen van de dienst patrouille moeten zich al vroeg verzamelen bij de pomp. Want voordat we vandaag weg gaan moet er natuurlijk nog wel gewerkt worden. Daarna werd er gefloten voor het ontbijt en begonnen we aan ons lekkere ontbijt. Na onze taken en de inspectie vertrokken we op de fiets voor ons uitstapje. We gaan vandaag naar Irrland een grote speeltuin met zwembad. 
Op de fiets richting Duitsland (waar Irrland zich bevind) zongen we met ze alle liedjes en maakte er een gezellig feest van. We vonden uit dat we vrachtwagens naar ons konden laten toeteren door een toeterend gebaar naar ze te maken. In het park waren glijbanen, een maisbak, grote luchtkussens, een waterval, een zwembad en nog veel meer. 
Terug gekomen van het park kregen we lekker patat met frikandellen.  Omdat het even duurde voordat al het eten klaar was hebben we in de tussentijd een nieuw honkbalspel bedacht namelijk ASG-bal. Hierbij hebben we ook eigen teams en regels bedacht. Als we morgen wat tijd over hebben kunnen we het spel voor het eerst echt gaan spelen. 
De Arenden; Nick W, Louk, Martijn, Olaf, Nick B
 
Het uistapje in Irrland

Het uistapje in Irrland