Kamp 2011, Dag 5, Reigers

Datum: 6 juli 2011
Dag: Woensdag
Patr: Reigers

We hadden gisteren een zware dropping achter de rug! De patrouille die als laatste binnen kwam lag pas laat op bed. Gelukkig mochten we de volgende dag lekker uitslapen. Toch waren we allemaal nog best wel moe. Het zware werk van onze taken voor de totem moest natuurlijk wel gewoon gebeuren. 

Na het ontbijt hebben we de dubbeldropping gedaan. We moesten op de fiets terug naar de plek waar we die avond gedropt werden. De kinderen die als eerste aankwamen werden beloond met een lekkere prijs. De valken, die de echte dropping als laatste eindigden, kwamen met de dubbeldropping als eerste aan. Daarna moesten we de hindernisbaan gaan nemen. Het was anders als voorgaande jaren omdat we zelf de hindernissen mochten bedenken. 

Dit jaar was Rik Gooris de snelste met een tijd van 66 seconden. Als afsluiting van de dag hadden we ’s avonds het wegbrengspel. Elke patrouille krijgt dan een mand die in het bos verstopt moet worden. Daarna moeten ze een aantal ballen naar die mand brengen zonder dat de rest van de kinderen dit zien. Na het spel hadden we de dagsluiting, douchen en daarna lekker naar bed. 

Geschreven door: Rik, Robin, Thomas, David en Milan