kamp 2011, Dag 13, Reigers

Datum: 14 juli 2011
Dag: Donderdag
Patr: Reigers
s`morgens toen we wakker gemaakt waren, regende het. Dit was uiteraard geen goed begin van de dag. na het eten zijn we begonnen met de voorbereidingen van inspectie. De houtduiven hebben echter weer de totem gewonnen, door vier maal tien punten te scoren. Als ochtendspel hadden we race langs 10 punten. Hierbij zijn wij als Reigers alle tien punten als snelst gepasseerd. Wat resulteerde in de meeste punten en uiteindelijk ook de winst.
Op donderdag middag hebben we lekker bloemkool gegeten. Na het eten moesten we de pannen voor de laatste keer heel goed schuren. ook hebben we het tafelvuur en het pannenrek afgebroken. Nadat alles opgeruimd was hadden we het pincode spel, wat al een aantal jaren niet gespeeld was.
s`avonds was het koud en nat. Vanwege de kou was het kampvuur daarom ook al vroeg aangestoken. Het piratenspel is door de regen komen te vervallen. Tijdens de dagsluiting is de uitslag van olympiade bekend gemaakt. Ook zijn tijdens de prijsuitreiking de Reigers tot sportpatrouille van het jaar uitgeroepen. Na de dagsluiting zijn we allemaal gaan douchen om weer een beetje op te warmen.
 
Geschreven door: Rik, Robin, Thomas, Dario en Milan