Kamp 2011, Aflsuiting, Wibo

Beste ouders en verzorgers,
 
Zoals u hebt kunnen lezen in de dagverslagen, die wij op de site hebben gezet, is het kamp zeer goed verlopen.
 
We hebben alle programma’s kunnen doen, ondanks het ietwat slechtere weer in de 2e week. Ons topprogramma de hike is volgens ons zeker een succes geweest, wat u heeft kunnen lezen en wat u misschien van de kinderen gehoord hebt. Zoniet, dan zullen de verhalen zeker volgen.
 
Maar aan alle dingen komt een eind en wil ik hierbij toch nog wat mensen bedanken voor het slagen van het kamp. Allereerst de ouders/verzorgers, die het hebben aangedurfd om hun kind aan ons mee te geven, zeker diegene, die voor het eerst zijn meegegaan.  Daarna de kampstaf, de oud-leden (geholpen bij de opbouw), onze keukenprins Frans voor de uitstekende gang van zaken in de keuken en de dagelijkse maaltijden. We zijn niets te kort gekomen. Mijn grootste dank gaat uit naar Jasper, die de hike zo goed op poten heeft gezet (Met zeer goede hulp van alle leiding en aanwezigen). Helemaal toppie.
 
Verder deel ik mede, dat in de loop van de maand steeds meer foto’s van het kamp op de site zullen verschijnen, Daar enkele fotograven nu van hun eigen verdiende vakantie genieten en bij terugkomst deze zullen plaatsen. U zal hierover door de leiding op de hoogte worden gesteld via email. 
 
Vanaf deze plaats wil ik u verder nog een prettige vakantie toewensen en u zult binnenkort mededelingen ontvangen over het nieuwe seizoen
 
Als laatste: het zomerkamp 2012 is van zaterdag 5 juli tot en met zaterdag 19 juli. Houdt u er a.u.b. rekening mee.
 
Met padvindersgroeten,
Vaandrig W.Bol (wibo)