Sponsoren

Hulp van buitenaf

Bij scouting komt het vooral neer op vrijwilligerswerk. Dagelijks zetten onze leden zich in voor de kinderen en de groep. Naast de leden zijn er ook een aantal bedrijven die ons door de jaren heen hulp hebben geboden. Hieronder vind u een overzicht van onze sponsors. Sponsors zijn altijd welkom. Voor meer informatie zie onderaan deze pagina.

 

MAOosthoekLandschapsbeheer MA Oosthoek

Landschapsbeheer M.A. Oosthoek is een bedrijf dat schaapskuddes inzet bij het beheer van diverse natuur- en recreatiegebieden in de regio. Een aantal keer per jaar rijdt Martin de welpen rond in een huifkar en nodigt hij ons jaarlijks uit voor een privé bezoek bij de pasgeboren lammetjes.

 

contact: http://www.maoosthoek.nl

 

Aannemersbedrijf & Timmerfabriek Johan Bazuinbazuin-logo-klein

Timmerfabriek Johan Bazuin heeft zich gespecialiseerd in het maken van kozijnen, ramen, deuren en trappen voor particulieren en bedrijven. U bent bij hen ook aan het goede adres voor een uitbouw aan uw huis of voor een dakkapel. Johan is al jaren onze hofleverancier als het gaat om gebouwonderhoud. Onze houten gebouwen zijn hierdoor al jaren bestand tegen weer en wind en krijgen af en toe een behandeling om nog jaren mee te gaan.

 

contact: http://www.johanbazuin.nl/

 

MWay Professional Design MWay Logo

MWay ondersteunt ons in alle soorten belettering, grafisch ontwerp en drukwerk begeleiding. De directeur Michiel Winterink houdt zich vooral bezig met het maken van stickers voor op (race)auto’s, bussen, borden, winkelgevels en vele andere toepassingen. Die prachtig T-shirts en truien gezien? Dat is het werk van Michiel.

contact: http://mwaydesign.nl/

Sponsor worden?

Wilt u ook sponsor worden? Dit kan en hoeft, zoals hierboven te lezen is, niet perse met geld. Alle hulp is welkom. Dingen waar u aan kan denken: Heeft u een leuk bedrijf waar kinderen een dag een leuke rondleiding kunnen krijgen? Tevens kunt u sponsoren in een programma en/of materiaal.

 

Neem dan vooral contact op met: sponsoring@asg-rotterdam.nl en wissel met ons van gedachte hierover.