Lid worden

Lid worden

Als je maximaal 4 keer hebt gekeken bij een speltak en je hebt het naar je zin, dan kun je lid worden van de groep. Je kunt dit aangeven bij de spelleider van jouw speltak. In overleg met leiding en ouders zal er dan een moment gekozen worden voor de installatie. Tijdens de installatie beloof je lid te worden van de groep en je best te doen als Scout. Na de installatie ben je officieel lid van de groep.

Contributie

Als je lid word van de groep moet je contributie betalen. De contributie bedraagt 18,50 euro per maand. Het geld dient maandelijks via een automatische overboeking overgemaakt te worden naar rekening nummer NL20INGB0005018634 t.n.v. ST GROEPSCOMM ALB SCHWEITZERGR te Rotterdam, onder vermelding van voornaam, achternaam en speltak. De contributie wordt gebruikt voor gebruik en onderhoud van de lokalen, nieuw (spel) materiaal en voor wat lekkers bij de bijeenkomst.

Wil jij graag ons op scouting? Maar lukt het helaas niet om de contributie hiervoor te betalen? Dan kun je terecht bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Aanvragen lopen via een zogeheten intermediair. Vraag bij onze speltak, op school, aan de buurtsportcoach, het sociaalwijkteam of hulpverlener naar deze intermediair om je te helpen en voor je het weet ga je elke week met ons op avontuur. Zie de website van Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam voor meer informatie.

Digitaal aanmelden

Sinds kort hebben wij ook de mogelijkheid om uw zoon digitaal aan te melden. U kunt hier het formulier invullen. Dan neemt de betreffende speltak zo snel mogelijk contact met u op

Uniform

Tijdens de installatie draag je ook voor het eerst je uniform. Het uniform verschilt per speltak Je kunt je uniform bestellen bij de Scout Shop. Voor meer informatie over de uniforms kun je kijken op deze pagina.