kleurplaat

Lever je kleurplaat in en maak kan op mooie prijzen 

Heb jij ons gezien tijdens een BSO middag in de buurt en wil je de kleurplaat inleveren? Hieronder vind je gegevens over hoe je de kleurplaat naar ons op kunt sturen en mee kunt doen aan de wedstrijd. Je kunt op twee manieren mee doen aan de wedstrijd. Je kunt je ingekleurde kleurplaat inleveren via de post. Je kunt dit doen door de kleurplaat op te sturen naar Johan Lexmond, Noordeindseweg 178, 2651 CX Berkel en Rodenrijs. Vermeld hierbij altijd de naam, het adres en het email adres van de inzender van de kleurplaat. Zo kunnen wij contact opnemen als je gewonnen hebt. Je kunt de kleurplaat ook inscannen en emailen naar h3@asg-rotterdam.nl. Vergeet ook hierbij niet je gegevens te vermelden. 

Kom eens bij ons kijken!

Ben jij een jongen tussen de 7 en 11 jaar en wil je wel eens wat anders op zaterdag? Kom dan eens kijken bij onze scoutinggroep in zevenkamp en beleef elke week een ander spannend en gevarieerd programma met jongens van jouw leeftijd. Wij hebben elke zaterdag een bijeenkomst van 14:30 to 17:00. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie over ons onderdeel?

Wil je meer weten over ons onderdeel in zevenkamp. Neem dan eens een kijkje op onze eigen pagina van deze website. Deze kunt u hier vinden. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook eens bij ons langslopen. Je bent altijd welkom.