Bevers

De Beverkolonie draait haar bijeenkomsten bij het gebouw aan de Hoge Limiet te Schiebroek. Elke week komen de bevers bijeen om een nieuw avontuur in Hotsjietonia te beleven. Elke zaterdag is er een bijeenkomst van 09:00 uur tot 10:30 uur.

Algemeen

Houd uw kind ook van buitenspelen? Of kan het geen genoeg krijgen van de natuur? Of is hij/zij altijd op ontdekken? Kom dan eens kijken bij de bevers van ASG! De kolonie is bedoeld voor jongens en meisjes van 4 t/m 7 jaar. Zij zijn de bevers van de kolonie. Wekelijks is er een bijeenkomst van 09:00 uur tot 10:30 uur, die verzorgt wordt door een enthousiast leidingteam dat volledig bestaat uit vrijwilligers.

Programma

Bij de bevers ontdekken kinderen spelenderwijs de wereld om hen heen. We gaan opzoek naar wat er allemaal in de sloot leeft, maken onze eigen pizza’s en spelen de leukste spelletjes! De bevers spelen samen met de bewoners van het fantasiedorp Hotsjietonia. In het dorp Hotsjietonia maken de bevers iedere week een nieuw avonturen mee. Ze knutselen en zingen met Keet en Fleur Kleur, ze leren over de natuur met Bas Bos en Rebbel, er wordt verteld over verre landen door Sterre en Steven Stroom, ze komen tot rust bij Noa en duiken de keuken in met Rozemarijn. Ook bij Professor Plof en Stanley Stekker is er altijd wat te beleven. Bij de bevers van ASG is er dus nooit een saaie zaterdag en voor ieder kind wat wils!

Meer weten over de bevers bij Scouting Nederland? Klik dan hier!

Uniform

Een bever bij de ASG is – net zoals andere scouts – te herkennen aan zijn uniform. Hij draagt een rode blouse en een rood/groen geruite das, de Margaret Rose. Daarnaast is de blouse voorzien van diverse insignes. De leiding draagt ook de beverblouse, maar dan natuurlijk in een paar maatjes groter.

Lijkt het je wat om mee te doen met de bevers?

Wil je een keertje een zaterdagochtend mee doen? Dat is geen probleem en het kost je niets! Je mag zelfs vier keer gratis meekijken en vier heel verschillende programma’s meemaken. Het is wel verstandig om eerst contact met ons op te nemen, want misschien hebben we wel een groot programma en verzamelen we op een andere plek! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marek Nootenboom (Bagheera).