ASG Jaarfeest 2018

Wat is er nou leuker dan een feestje? Niets toch? Dat dachten wij ook. Daarom hebben wij besloten het ASG jaarfeest in het leven te roepen. Het ASG jaarfeest is een leuke dag voor alle leden (en leiding) van alle speltakken, vol met plezier en leuke spelletjes. Naast onze leden zouden wij ook graag onze ouders willen betrekken, daarom leek het ons ook leuk om het ASG jaarfeest af te sluiten met een grote BBQ met al onze leden én ouders.

Het jaarfeest zal dit jaar gehouden worden op 26 mei. De bijeenkomst voor de leden is van 14:00 tot 17:00. We verzamelen hiervoor tussen 13:30 en 14:00 bij het gebouw van Horde 2 aan de Hoge Limiet.

Vanaf 17:00 tot 19:00 is het tijd voor een lekker hapje en een drankje. Ook alle ouders zijn hierbij dus welkom, dat geldt ook voor broertjes en zusjes. Wij regelen een grote BBQ, brood en smeersels. Het idee is dat alle ouders zelf wat vlees, salade en wat te drinken meenemen.

We verwachten alle kids sowieso in de middag. Maar we hopen de ouders natuurlijk ook allemaal te zien, want hoe meer zielen hoe meer vreugd. Je kunt je voor de BBQ via onderstaande formulier aanmelden. Aanmelden kan tot 20 mei.

 

Aanmelden ASG jaarfeest 2018

  • Plaats hier eventueel een opmerking