Aanmeldformulier Leidingweekend 2016

In 2016 zal met de Pasen een oude ASG traditie gevolg krijgen. Er zal namelijk weer een leiding weekend worden georganiseerd voor alle leiding en bestuursleden van de Albert Schweitzer Groep.

Het leidingweekend vindt elke twee jaar plaats dus voor een paar van jullie zal dit de eerste keer zijn. Natuurlijk willen wij zoveel mogelijk leiding mee krijgen, want hoe meer zielen hoe meer vreugd. Het weekend zal plaats vinden van op 25, 26 en 27 maart. Hierbij vertrekken we op vrijdag 25 maart in de loop van de middag uit Rotterdam, waar we zondag de 27e maart weer rond de middag terug naar Rotterdam zullen vertrekken.

Kosten en locatie

De kosten van het leiding weekend zullen neerkomen op €50,00 per persoon. Hierbij is de huur van het gebouw, eten/drinken en een lekker biertje inbegrepen. De locatie houden we nog even geheim. Als je een auto tot je beschikking hebt en mensen mee kunt nemen geef dat even bij de organisatie aan. Geef in het onderstaande formulier aan hoeveel mensen je mee kunt nemen. Vervolgens zal er door ons een indeling worden gemaakt, zodat we zo min mogelijk auto’s mee hoeven te nemen.

Onder de 18 jaar?

Als je jonger bent dan 18 jaar dan ben je verplicht een ondertekend formulier van je ouders/verzorgers in te dienen. Je kunt hier een formulier downloaden wat je ouders/verzorgers moeten invullen en ondertekenen. De goedkeuring van je ouders kun je met onderstaand formulier meesturen.

Overige informatie

Meer inhoudelijke informatie over het weekend zal volgen nadat er voldoende aanmeldingen binnen zijn gekomen. Als je voor die tijd vragen hebt dan horen we die graag. Je kunt daarvoor contact zoeken met Jasper of Alexander. Heb jij nog een geweldig idee wat we niet mogen missen? Laat het ons weten.

Meld je nu aan

  • Toegestane bestandstypen: grid__itemone-whole, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Aleen verplicht indien jonger dan 18 jaar.
  • Geef hier aan als je maar een deel van het weekend mee kunt of als je andere opmerkingen hebt.