Aanmeldformulier Leidingweekend 2014

In 2014 zal met de Pasen een oude ASG traditie in ere worden hersteld. Er zal namelijk weer een leiding weekend worden georganiseerd voor alle leiding en bestuursleden van de Albert Schweitzer Groep. Het is al weer een lange tijd geleden dat er een leidingweekend heeft plaatsgevonden dus voor vele van jullie zal dit de eerste keer zijn. Natuurlijk willen wij zoveel mogelijk leiding mee krijgen, want hoe meer zielen hoe meer vreugd. Het weekend zal plaats vinden van op 18, 19 en 20 april. Hierbij vertrekken we op vrijdag avond 18 april rond 18:00 uit Rotterdam, waar we zondag de 20e april weer rond de middag terug zullen zijn.

Kosten en locatie

De kosten van het leiding weekend zullen neerkomen op €40,00 per persoon. Hierbij is de huur van het gebouw, eten/drinken en vervoer inbegrepen. De locatie houden we nog even geheim. Als je een auto tot je beschikking hebt en mensen mee kunt nemen dan kun je (indien je dat wilt) bij de organisatie een vaste vergoeding van €5,00 per meerijdend persoon terug krijgen. Geef in het onderstaande formulier aan hoeveel mensen je mee kunt nemen. Vervolgens zal er door ons een indeling worden gemaakt, zodat we zo min mogelijk auto’s mee hoeven te nemen.

Onder de 18 jaar?

Als je jonger bent dan 18 jaar dan ben je verplicht een ondertekend formulier van je ouders/verzorgers in te dienen. Je kunt hier een formulier downloaden wat je ouders/verzorgers moeten invullen en ondertekenen. De goedkeuring van je ouders kun je met onderstaand formulier meesturen.

Overige informatie

Meer inhoudelijke informatie over het weekend zal volgen nadat er voldoende aanmeldingen binnen zijn gekomen. Als je voor die tijd vragen hebt dan horen we die graag. Je kunt daarvoor contact zoeken met Jasper of Alexander.

Meld je nu aan

  • Toegestane bestandstypen: grid__itemone-whole, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Aleen verplicht indien jonger dan 18 jaar.
  • Geef hier aan als je maar een deel van het weekend mee kunt of als je andere opmerkingen hebt.